Furuvik igen

I måndags var jag och barnen på furuvik, mostrar, kussiner och mormor var oxå med.
Blev lite oroligt då vi vaknade och såg regn genom fönstret. Hade så fint väder då vi kom fram, väderguden var på gott humör hela dagen. Barnen var så duktiga, glada och nöjda, otroligt mysigt. Åkte en massa karuseller och såg massa djur. Och aporna var favoriten att se på, lockade många skratt.

   
  

Nöjda,glada, trötta barn.

Fysprov

För någon vecka sedan var jag upp till Umeå,då jag skulle göra fysprovet till polishögskolan.
Oerhört nervös veckan innan, tror jag gick ner 2 kg under den veckan. Sov och drömde dåligt, mycket drömmar om poliser. Dåligt förberedd på löpningen, eftersom jag varit sjuk och andra personliga skäl.
Men jag klarade det!!!!!! Fan vad nöjd jag var över mig själv. Härlig stämning under dagen och alla va super trevliga och goa människor. Träffade en tjej som hette Hilda, vi höll ihop under dagen. Otroligt härlig tjej, hoppas hon går vidare....ömma fötter och mör kropp

Sommarstuga

Thiiii, vad skoj det ska bli. Jag och sambo har bestämt oss för att köpa sommarstuga. Ligger alldeles vid en sjö, liten stuga men den kommer bli så fin med lite färg på väggarna. Gäststuga på gården så man kan ha bekanta som sover över. Skulle vi känna senare att det blir för mycket med både hus och stuga är det väl bara att sälja den. Inte så att vi gifter oss med stugan. När vi får tillgång till stugan blir det till att riva ut allt och måla vitt, vitt och åter vitt. Sätta upp någon tapet i hallen och i sovrummet med färg på.

Lite pyssel, men skönt att ha något eget även om jag vet att vi får vara i mor och fars stuga och även svärförälldrarnas stuga.

..............................................livet på landet..................................................RSS 2.0